See all Dentists in Tirana

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Show Phone NumberRr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, ShqiperiAlbania

Popular Treatments

Dentist Consultation
Dental Implants - Implantët Dentarë R 8431 - R 9080
Veneers
Dental Crowns - Këllëfët Dentarë R 908 - R 2594
Dental Bridges - Urat Dentare R 2724 - R 12971
Wisdom Tooth Extraction R 130 - R 259
White Filling R 195 - R 454
Chemical Teeth Whitening R 1297 - R 1946
PFM Crown R 908 - R 1038
Zirconia Crown R 2335 - R 2594
See all treatments & prices

About Klınıka Dentare "DENTAL-A"

E themeluar në Tetor 2011,  Klinika Dentare "DENTAL-A" 

është një klinikë dentare e dedikuar të ofrojë trajtimet më të mira ne fushën e stomatologjisë, duke përdorur aparaturat më të mira të kohës (RITTER Gjermane)  si dhe standartet më të larta europiane.

Në ambientet e pastra dhe bashkëkohore të klinikes sonë kryhen të gjitha llojet e trajtimeve stomatologjike, qofshin këto trajtime në fushën e terapisë, ortopedisë dhe kirurgjisë, si dhe trajtime ne fushën e stomatologjisë estekike. Ne ofrojmë te gjitha trajtimet baze stomatologjike, si heqjet  e dhëmbëve për fëmijë dhe të rritur, mbushje të gradave të ndryshme, trajtim infeksioni në dhëmbë, pastrim gurëzash dhe florifikim, zbardhim dhëmbësh, vendosje dhëmbësh porcelani (me bazament metalik ose zirkon), implante dentare si dhe proteza të të gjitha llojeve. Gjithashtu ofrojmë dhe këshilla falas në lidhje me mirembajtjen dhe trajtimin e dhëmbëve për të gjithë pacientët e interesuar.

Gjatë cdo intervenimi përdoren pajisje të sterilizuara me kujdes dhe konform rregullave të sterilizimit. Pajisjet e perdorura gjatë një intervenimi nuk perdoren më në një intervenim tjetër, n.q.s më pare nuk kanë kaluar procesin e sterilizimit.

Trajtimet e kryera në klinikën tonë, kryesisht ato terapeutike dhe ortopedike, shoqërohen me grafi para dhe pas përfundimit të punës, në mënyrë që shërbimi i kryer të jetë më transparent dhe më i besueshem. 

Të gjitha këto trajtime ofrohen nga mjekja jone e kualifikuar stomatologe, 

Dr. Albana (Qyra) Abazi

, si dhe shoqërohen nga kualiteti, mirësjellja dhe profesionalizmi.

KUALITETI, MIRESJELLJA DHE PROFESIONALIZMI 

ne na diferencon

read more

Accreditations

  • ShDSh - Shoqata Dentare Shqiptare (Albania) 
  • ShSSh - Shoqata Stomatologjike Shqiptare (Albania) 

Provides

Dentistry

Premises

ParkingPublic transport accessAccess without steps

Travel Services

International travel - We offer only international travel between Albania & KosovoLocal travel - Can be arranged. Need additional fee for this serviceLocal accommodation - Can be arranged. Need additional fee for this serviceTranslation services - Can be arranged. Need additional fee for this serviceLocal guide - Can be arranged. Need additional fee for this serviceTours and vacation services - Can be arranged. Need additional fee for this servicePick up service from hotel - Can be arranged. Need additional fee for this servicePick up service from airport - Can be arranged. Need additional fee for this service

Languages spoken

EnglishItalianTurkishAlbanian

Dentistry

 
Cosmetic Dentist Consultation
R 2724 - R 12971
Dental Bridges - Urat Dentare
R 908 - R 2594
Dental Crowns - Këllëfët Dentarë
R 908 - R 1038
PFM Crown
R 2335 - R 2594
Zirconia Crown
R 8431 - R 9080
Dental Implants - Implantët Dentarë
R 26 - R 39
Dental X-Ray - Grafi Dentare
 
Dentist Consultation
R 65 - R 130
Non-Surgical Extractions
R 130 - R 259
Surgical Extractions
R 130 - R 259
Wisdom Tooth Extraction
R 195 - R 454
White Filling
R 1297 - R 1946
Chemical Teeth Whitening
R 65 - R 130
Tooth Jewellery
 
Veneers
Klınıka Dentare

Payment Information

DiscountsPayment plansFree initial consultationChequesCredit cards

Ms Albana (Qyra) Abazi

Job Title:
  Dentist
Specialisations:
  Cosmetic Dentistry, Dental Examinations, Paediatric Dentistry (Pedodontics), Dental Therapist, General Dentistry, Restorative Dentistry
Languages:
  English, Italian, Albanian
Biography:
null
Show Phone NumberRr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, ShqiperiAlbania