See all Hair Loss Clinics in Tirana

Advanced Hair clinics Tirana

Advanced Hair clinics Tirana

Show Phone Number

Bulevardi Gjergj Fishta Tek Ura e Drejtorise se Policise Tiranes, Sheshi Nene Tereza nr.28 Prishtine,Kosove, Tirana, AlbaniaAlbania

ServiceScore
Good
from 7 users
6.2
Filters cached at 2022/07/12 11:16:49

Opening hours

Monday09:00 - 18:30
Tuesday09:00 - 18:30
Wednesday09:00 - 18:30
Thursday09:00 - 18:30
Friday09:00 - 18:30
Saturday09:00 - 14:00
Sundayclosed
Enquire for a fast quote ★ Good ServiceScore™ 6.2 from 7 votes ★ Visit our Hair Loss Clinic - Bulevardi Gjergj Fishta Tek Ura e Drejtorise se Policise Tiranes, Sheshi Nene Tereza nr.28 Prishtine,Kosove, Tirana, Albania, Albania.

Popular Treatments

Hair Loss Specialist Consultation
Hair Transplant
See all treatments & prices

About Advanced Hair clinics Tirana

Advanced Hair Clinics Tirana ndodhet ne zemer te qytetit ne nje klinike moderne dhe inovatore e cila perdor metodat me te av

ancuara per Mbjelljen e Flokut me rezultate natyrale dhe te perhershme me nje floke qe rritet normalisht dhe nuk bie me kurre,pa shenja pa dhimbje pa qepje.

Klinika disponon mjetet me te avancuar te diagnostifikimit dhe perdor teknikat dhe trajtimet me te avancuara per renien e flokut,Advanced FUE,perdoret nga mjeke te specializuar dhe trajnuar ne Athine Mr,Fatjon Gjoka eshte Menaxheri i Advanced Hair Clinics Tirana ofron standarte dhe sherbime te larta per zgjidhjen me te mire te problemit te renies se flokut,i cili shqeteson burra dhe gra te cdo moshe
Objektivi jone kryesore ne Advanced Hair Clinics Tirana eshte te ofrojme nje rezultat sa me natyral dhe nje sherbim sa me te mire te mundshem.Do fitojme besimin tuaj bashke me floket tuaja.
Kontaktoni sot Kliniken tone ne Tirane dhe Prishtine


read more

Hair Loss Treatments

 

Hair Loss Specialist Consultation

 

Hair Transplant

Advanced Hair clinics Tirana - Bulevardi Gjergj Fishta Tek Ura e Drejtorise se Policise Tiranes, Sheshi Nene Tereza nr.28 Prishtine,Kosove, Tirana, Albania,

Payment information

Insurance

Private Patients Welcome

Fatjon Gjoka

Show Phone Number

Bulevardi Gjergj Fishta Tek Ura e Drejtorise se Policise Tiranes, Sheshi Nene Tereza nr.28 Prishtine,Kosove, Tirana, AlbaniaAlbania