Hair Loss Clinics Tirana

All 6 clinics that provide Hair Loss Treatments in Tirana

and Ranking
Filters cached at 2023/11/20 10:15:08

We have all the information you need about public and private hair loss clinics in Tirana. Compare all the hair loss clinics and contact the hair loss specialist in Tirana who's right for you.

Enquire for a fast quote ★ Free consultation ★ Choose from 6 Hair Loss Clinics in Tirana with 25 verified patient reviews.

ServiceScore
No score yet
Laser Way clinic - Hair Loss Clinic in AlbaniaFeatured

Laser Way clinic

Street " Ismail Qemali ", Tirane, 1001
For more information about Laser Way clinic in Tirana please contact the clinic.
Hair Loss Specialist Consultation  
Hair Transplant  
Hair Loss Treatment  
10 more treatments
ServiceScore
No score yet
International Hair Clinics - Hair Loss Clinic in Albania

International Hair Clinic's

Bulevardi Gjergj Fishta 146, Tirana 1001, Tirana, 1001
For more information about International Hair Clinic's in Tirana please contact the clinic.
Hair Loss Specialist Consultation free
Hair Transplant  
FUE - Follicular Unit Extraction  
4 more treatments
ServiceScore
Very Good
from 120 users
7.9
DaVinci Clinic - Plastic Surgery Clinic in Albania

DaVinci Clinic

Prane pallatit te sportit "Asllan Rusi", Klinika DaVinci, Tirana, 1001
5.0 from 25 verified reviews
His staff really care about you and give you all the facts to make the best decisionRina, Albania, 24 05 23

DaVinci as a clinic is very informative and ready to answer any questions. Dr. Gherardini and his staff are friendly & become like family. He changed my life for the better. He is a wonderful doctor and I highly recommend him! His staff really care about you and give you all the facts to make the best decision! I got exactly what I was hoping for.

Hair Loss Specialist Consultation  
Hair Transplant up to 207855 Lekë
ServiceScore
Good
from 14 users
6.7
Dr. Mikel Nakuçin - Dermatology Clinic in Albania

Dr. Mikel Nakuçin

Rruga e Kavajës, Tiranë
For more information about Dr. Mikel Nakuçin in Tirana please contact the clinic.
Hair Loss Specialist Consultation  
Alopecia Treatment  
ServiceScore
Good
from 6 users
6.2
Advanced Hair clinics Tirana - Hair Loss Clinic in Albania

Advanced Hair clinics Tirana

Bulevardi Gjergj Fishta Tek Ura e Drejtorise se Policise Tiranes, Sheshi Nene Tereza nr.28 Prishtine,Kosove, Tirana
Advanced Hair Clinics Tirana ndodhet ne zemer te qytetit ne nje klinike moderne dhe inovatore e cila perdor metodat me te avancuara per Mbjelljen e Flokut me rezultate natyrale dhe te perhershme me nje floke qe rritet normalisht dhe nuk bie me kurre,pa shenja pa dhimbje pa qepje. Klinika disponon mjetet me te avancuar te diagnostifikimit dhe perdor teknikat dhe trajtimet me te avancuara per renien e flokut,Advanced FUE,perdoret nga mjeke te specializuar dhe trajnuar ne Athine Mr,Fatjon Gjoka eshte Menaxheri i Advanced Hair Clinics Tirana ofron standarte dhe sherbime te larta per zgjidhjen me te mire te problemit te renies se flokut,i cili shqeteson burra dhe gra te cdo mosheObjektivi jone kryesore ne Advanced Hair Clinics Tirana eshte te ofrojme nje rezultat sa me natyral dhe nje sherbim sa me te mire te mundshem.Do fitojme besimin tuaj bashke me floket tuaja.Kontaktoni sot Kliniken tone ne Tirane dhe Prishtine
Hair Loss Specialist Consultation  
Hair Transplant  
ServiceScore
Satisfactory
from 11 users
5.4
Klinika Dermatologjike dhe Estetike Dermovita - Medical Aesthetics Clinic in Albania

Klinika Dermatologjike dhe Estetike Dermovita

Pall. 60, 1 Kati 2, Tiranë
For more information about Klinika Dermatologjike dhe Estetike Dermovita in Tirana please contact the clinic.
Hair Loss Specialist Consultation  
Hair Loss Treatment  
Find out how we list clinics here.