See all Plastic Surgery Clinics in The Hague

Essential Aesthetics

Essential Aesthetics

Show Phone NumberJavastraat 40, The Hague, Netherlands, 2585 APNetherlands
3.6 / 5  Very Good
from 18 users
WhatClinic ServiceScore™
Filters cached at 2018/12/07 08:48:03

Opening Hours

Monday09:00 - 18:00
Tuesday09:00 - 18:00
Wednesday09:00 - 18:00
Thursday09:00 - 18:00
Friday09:00 - 18:00
Saturday
Sunday
Prices from € 55 - Enquire for a fast quote from Essential Aesthetics.

Popular Treatments

Plastic Surgeon Consultation up to € 55
See all treatments & prices

About Essential Aesthetics

Essential Aesthetics streeft ernaar wetenschappelijk verantwoorde kennis met u te delen, zodat u inzicht in en duidelijkheid over de fysieke verouderingsprocessen van uw uiterlijk krijgt.


Wij zullen er naartoe werken dat onze clientele begrijpt waardoor het verouderen van de huid ontstaat en wat er zelf aan gedaan kan worden om dit te vertragen. Het vaak diepverborgen verlangen om er jeugdig te blijven uitzien, willen wij voor u naar boven halen en er dan samen met u voor zorgen dat u het uiterlijk krijgt waar u helemaal tevreden over bent.

Essential Aesthetics is een bedrijf dat u begrijpt; wij zijn er voor u. Al uw vragen, twijfels, angsten en verwachtingen worden uitgebreid besproken voordat we u ook maar iets aanraden en een behandelplan opstellen. Wij maken een persoonlijk profiel van uw specifieke situatie, uw wensen en verlangens en wij zullen u nooit een behandeling opdringen waarvan onze specialisten weten dat het niet bij u past.


Uitgebreide research, de nieuwste technologie en de ontdekkingen op het terrein van anti-veroudering bieden onze specialisten nu de mogelijkheid om ‘medische behandelingen’ toe te passen voor cosmetische doeleinden. De technieken die waren ontwikkeld om de mens te helen en te genezen kunnen namelijk ook worden gebruikt om de mens er langer jeugdiger te laten uitzien “Plastic fantastic” is niet voor ons. Onze methodieken en behandelingen sturen erop aan dat u er mooi en natuurlijk blijft uitzien.


Er is een groot gebrek aan kennis over onze methodieken terwijl met een klein beetje kennis en inzicht u zelf al heel veel kan bereiken. De goedkoopste vorm van anti-veroudering is dat u zelf goed zorgdraagt voor uw innerlijk en uiterlijk onder andere door middel van goede voeding en een gebalanceerd dieet. Er is te veel op de markt en te veel aanbod maakt keuzes lastig. Nederlanders gaan graag vaak voor de ‘goedkope’ tijdelijke oplossingen en helaas richten die oplossingen in de meeste gevallen meer schade aan dan dat ze goed doen op langere termijn.

Wij representeren een gerenommeerd cosmetisch instituut dat diensten en kennis ter beschikking stelt aan mensen die het belang inzien van goede lichamelijke en geestelijke constitutie: onze cliëntele. Wij beschikken over een breed scala aan moderne methodieken en hoogwaardige preparaten, die zowel van binnenuit als van buitenaf kunnen bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van het fysieke uiterlijk. Daarnaast heeft Essential Aesthetics ook specialistische capaciteiten ten behoeve van reconstructieve plastische chirurgie.


Wij zijn er trots op dat wij uitsluitend werken met hoog gekwalificeerde, internationaal medisch opgeleide, specialisten en chirurgen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Of het nu gaat om cosmetische of reconstructieve medische ingrepen ofwel de anti-verouderingsbehandelingen, u bent bij ons in veilige handen.


read more

Provides

Plastic Surgery

Premises

ParkingPublic transport accessPatient bathroomWireless access

Languages spoken

EnglishDutch

Plastic Surgery

up to € 55
Plastic Surgeon Consultation
Essential Aesthetics

Payment Information

Insurance

Private Patients Welcome
Brindusa

Mrs Brindusa Gritu

Job Title:
  Managing Partner

Mr Mario Van Ispelen

Job Title:
  Practice Director

Dr Adrian Costenco

Job Title:
  Surgeon
Dan

Dr Dan Horatiu

Job Title:
  Principal Surgeon

Dr Shelly Gangapersad

Job Title:
  Doctor
Languages:
  English, Dutch
Show Phone NumberJavastraat 40, The Hague, Netherlands, 2585 APNetherlands