See all Dentists in Tirana

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Show Phone NumberRr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, ShqiperiAlbania
3.7 / 5  Very Good
from 41 users
WhatClinic ServiceScore™
Filters cached at 2018/11/15 04:21:59

Opening Hours

Monday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Tuesday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Wednesday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Thursday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Friday08:30 - 12:0016:00 - 19:00
Saturday08:30 - 14:0016:00 - 19:00
Sunday
Prices from 122 ₽ - Enquire for a fast quote from Klınıka Dentare "DENTAL-A".

Popular Treatments

Dentist Consultation
Dental Implants - Implantët Dentarë 39619 ₽ - 42666 ₽
Veneers
Dental Crowns - Këllëfët Dentarë 4267 ₽ - 12190 ₽
Dental Bridges - Urat Dentare 12800 ₽ - 60952 ₽
Wisdom Tooth Extraction 610 ₽ - 1219 ₽
White Filling 914 ₽ - 2133 ₽
Chemical Teeth Whitening 6095 ₽ - 9143 ₽
PFM Crown 4267 ₽ - 4876 ₽
Zirconia Crown 10971 ₽ - 12190 ₽
See all treatments & prices

About Klınıka Dentare "DENTAL-A"

E themeluar në Tetor 2011,  Klinika Dentare "DENTAL-A" 

është një klinikë dentare e dedikuar të ofrojë trajtimet më të mira ne fushën e stomatologjisë, duke përdorur aparaturat më të mira të kohës (RITTER Gjermane)  si dhe standartet më të larta europiane.

Në ambientet e pastra dhe bashkëkohore të klinikes sonë kryhen të gjitha llojet e trajtimeve stomatologjike, qofshin këto trajtime në fushën e terapisë, ortopedisë dhe kirurgjisë, si dhe trajtime ne fushën e stomatologjisë estekike. Ne ofrojmë te gjitha trajtimet baze stomatologjike, si heqjet  e dhëmbëve për fëmijë dhe të rritur, mbushje të gradave të ndryshme, trajtim infeksioni në dhëmbë, pastrim gurëzash dhe florifikim, zbardhim dhëmbësh, vendosje dhëmbësh porcelani (me bazament metalik ose zirkon), implante dentare si dhe proteza të të gjitha llojeve. Gjithashtu ofrojmë dhe këshilla falas në lidhje me mirembajtjen dhe trajtimin e dhëmbëve për të gjithë pacientët e interesuar.

Gjatë cdo intervenimi përdoren pajisje të sterilizuara me kujdes dhe konform rregullave të sterilizimit. Pajisjet e perdorura gjatë një intervenimi nuk perdoren më në një intervenim tjetër, n.q.s më pare nuk kanë kaluar procesin e sterilizimit.

Trajtimet e kryera në klinikën tonë, kryesisht ato terapeutike dhe ortopedike, shoqërohen me grafi para dhe pas përfundimit të punës, në mënyrë që shërbimi i kryer të jetë më transparent dhe më i besueshem. 

Të gjitha këto trajtime ofrohen nga mjekja jone e kualifikuar stomatologe, 

Dr. Albana (Qyra) Abazi

, si dhe shoqërohen nga kualiteti, mirësjellja dhe profesionalizmi.

KUALITETI, MIRESJELLJA DHE PROFESIONALIZMI 

ne na diferencon

read more

Accreditations

  • ShDSh - Shoqata Dentare Shqiptare (Albania) 
  • ShSSh - Shoqata Stomatologjike Shqiptare (Albania) 

Provides

Dentistry

Premises

Parking

Public transport access

Access without steps

Travel Services

International travel - We offer only international travel between Albania & Kosovo

Local travel - Can be arranged. Need additional fee for this service

Local accommodation - Can be arranged. Need additional fee for this service

Translation services - Can be arranged. Need additional fee for this service

Local guide - Can be arranged. Need additional fee for this service

Tours and vacation services - Can be arranged. Need additional fee for this service

Pick up service from hotel - Can be arranged. Need additional fee for this service

Pick up service from airport - Can be arranged. Need additional fee for this service

Languages spoken

EnglishItalianTurkishAlbanian

Dentistry

 
Cosmetic Dentist Consultation
12800 ₽ - 60952 ₽
Dental Bridges - Urat Dentare
4267 ₽ - 12190 ₽
Dental Crowns - Këllëfët Dentarë
4267 ₽ - 4876 ₽
PFM Crown
10971 ₽ - 12190 ₽
Zirconia Crown
39619 ₽ - 42666 ₽
Dental Implants - Implantët Dentarë
122 ₽ - 183 ₽
Dental X-Ray - Grafi Dentare
 
Dentist Consultation
305 ₽ - 610 ₽
Non-Surgical Extractions
610 ₽ - 1219 ₽
Surgical Extractions
610 ₽ - 1219 ₽
Wisdom Tooth Extraction
914 ₽ - 2133 ₽
White Filling
6095 ₽ - 9143 ₽
Chemical Teeth Whitening
305 ₽ - 610 ₽
Tooth Jewellery
 
Veneers

Payment Information

DiscountsPayment plansFree initial consultationChequesCredit cards

Ms Albana (Qyra) Abazi

Job Title:
  Dentist
Specialisations:
  Cosmetic Dentistry, Dental Examinations, Paediatric Dentistry (Pedodontics), Dental Therapist, General Dentistry, Restorative Dentistry
Languages:
  English, Italian, Albanian
Biography:
null
Show Phone NumberRr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, ShqiperiAlbania