See all Dentists in Tirana

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Klınıka Dentare "DENTAL-A"

Show Phone Number

Rr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, ShqiperiAlbania

4.3 / 5  Excellent
from 30 users
WhatClinic ServiceScore™
Filters cached at 2019/06/23 12:47:43

Opening hours

Monday08:30 - 14:00 | 16:00 - 19:00
Tuesday08:30 - 14:00 | 16:00 - 19:00
Wednesday08:30 - 14:00 | 16:00 - 19:00
Thursday08:30 - 14:00 | 16:00 - 19:00
Friday08:30 - 12:00 | 16:00 - 19:00
Saturday08:30 - 14:00 | 16:00 - 19:00
Sundayclosed
Prices from 200Lek - Enquire for a fast quote from Klınıka Dentare "DENTAL-A". Excellent ServiceScore™: 4.3 from 30 votes.

Popular Treatments

Dentist Consultation
Dental Implants - Implantët Dentarë 65000Lek - 70000Lek
Veneers
Dental Crowns - Këllëfët Dentarë 7000Lek - 20000Lek
Dental Bridges - Urat Dentare 21000Lek - 100000Lek
Wisdom Tooth Extraction 1000Lek - 2000Lek
White Filling 1500Lek - 3500Lek
Chemical Teeth Whitening 10000Lek - 15000Lek
PFM Crown 7000Lek - 8000Lek
Zirconia Crown 18000Lek - 20000Lek
See all treatments & prices

About Klınıka Dentare "DENTAL-A"

E themeluar në Tetor 2011,  Klinika Dentare "DENTAL-A" 

është një klinikë dentare e dedikuar të ofrojë trajtimet më të mira ne fushën e stomatologjisë, duke përdorur aparaturat më të mira të kohës (RITTER Gjermane)  si dhe standartet më të larta europiane.

Në ambientet e pastra dhe bashkëkohore të klinikes sonë kryhen të gjitha llojet e trajtimeve stomatologjike, qofshin këto trajtime në fushën e terapisë, ortopedisë dhe kirurgjisë, si dhe trajtime ne fushën e stomatologjisë estekike. Ne ofrojmë te gjitha trajtimet baze stomatologjike, si heqjet  e dhëmbëve për fëmijë dhe të rritur, mbushje të gradave të ndryshme, trajtim infeksioni në dhëmbë, pastrim gurëzash dhe florifikim, zbardhim dhëmbësh, vendosje dhëmbësh porcelani (me bazament metalik ose zirkon), implante dentare si dhe proteza të të gjitha llojeve. Gjithashtu ofrojmë dhe këshilla falas në lidhje me mirembajtjen dhe trajtimin e dhëmbëve për të gjithë pacientët e interesuar.

Gjatë cdo intervenimi përdoren pajisje të sterilizuara me kujdes dhe konform rregullave të sterilizimit. Pajisjet e perdorura gjatë një intervenimi nuk perdoren më në një intervenim tjetër, n.q.s më pare nuk kanë kaluar procesin e sterilizimit.

Trajtimet e kryera në klinikën tonë, kryesisht ato terapeutike dhe ortopedike, shoqërohen me grafi para dhe pas përfundimit të punës, në mënyrë që shërbimi i kryer të jetë më transparent dhe më i besueshem. 

Të gjitha këto trajtime ofrohen nga mjekja jone e kualifikuar stomatologe, 

Dr. Albana (Qyra) Abazi

, si dhe shoqërohen nga kualiteti, mirësjellja dhe profesionalizmi.

KUALITETI, MIRESJELLJA DHE PROFESIONALIZMI 

ne na diferencon

read more

Accreditations

  • ShDSh - Shoqata Dentare Shqiptare (Albania) 
  • ShSSh - Shoqata Stomatologjike Shqiptare (Albania) 

Provides

Dentistry

Premises

ParkingAccess without steps

Travel services

International travel - We offer only international travel between Albania & KosovoLocal travel - Can be arranged. Need additional fee for this serviceLocal accommodation - Can be arranged. Need additional fee for this serviceTranslation services - Can be arranged. Need additional fee for this serviceLocal guide - Can be arranged. Need additional fee for this serviceTours and vacation services - Can be arranged. Need additional fee for this servicePick up service from hotel - Can be arranged. Need additional fee for this servicePick up service from airport - Can be arranged. Need additional fee for this service

Languages spoken

EnglishItalianTurkishAlbanian

Dentistry

 

Cosmetic Dentist Consultation

21000Lek - 100000Lek

Dental Bridges - Urat Dentare

7000Lek - 20000Lek

Dental Crowns - Këllëfët Dentarë

7000Lek - 8000Lek

PFM Crown

18000Lek - 20000Lek

Zirconia Crown

65000Lek - 70000Lek

Dental Implants - Implantët Dentarë

200Lek - 300Lek

Dental X-Ray - Grafi Dentare

 

Dentist Consultation

500Lek - 1000Lek

Non-Surgical Extractions

1000Lek - 2000Lek

Surgical Extractions

1000Lek - 2000Lek

Wisdom Tooth Extraction

1500Lek - 3500Lek

White Filling

10000Lek - 15000Lek

Chemical Teeth Whitening

500Lek - 1000Lek

Tooth Jewellery

 

Veneers

Klınıka Dentare

Payment information

DiscountsPayment plansFree initial consultationChequesCredit cards

Ms Albana (Qyra) Abazi

Job Title:
  Dentist
Specialisations:
  Cosmetic Dentistry, Dental Examinations, Paediatric Dentistry (Pedodontics), Dental Therapist, General Dentistry, Restorative Dentistry
Languages:
  English, Italian, Albanian
Show Phone Number

Rr. “MUZAKET”, Perballe kompleksit “ALMAK” dhe pallateve arabe “Hawai”, Don Bosko,, Tirane, ShqiperiAlbania