See all Medical Aesthetics Clinics in Århus

Malling and Jensen

Malling and Jensen

Show Phone NumberHavnegade 4 1. sal, Aarhus C, 8000Denmark
No score yet
WhatClinic ServiceScore™
Filters cached at 2018/10/20 21:55:48

Opening Hours

Please contact clinic for their opening hours
Enquire for a fast quote from Malling and Jensen.

Popular Treatments

Medical Aesthetics Specialist Consultation
Treatment for Wrinkles
Dermal Fillers
Dermaroller™
See all treatments & prices

About Malling and Jensen

For more information about Malling and Jensen in Århus please contact the clinic
read more

Provides

Medical Aesthetics

Medical Aesthetics

 
Dermal Fillers
 
Dermaroller™
 
Medical Aesthetics Specialist Consultation
 
Treatment for Wrinkles

Beauty Salon Treatments

 
Chemical Peel

Payment Information

Insurance

Private Patients Welcome

Karina Holm Malling

Biography:
Karina Holm Malling er uddannet plastikkirurgisk sygeplejerske, og har siden 2006 været ansat på Plastikkirurgisk Afdeling på Århus Sygehus som operationssygeplejerske og canceransvarlig sygeplejerske. Derudover har hun arbejdet på flere private klinikker i Danmark med kosmetiske behandlinger. Hun har en bred erfaring inden for den generelle sygepleje og har arbejdet på både medicinske og kirurgiske afdelinger. Karina Holm Malling har oparbejdet en bred erfaring med treatment for wrinkles or derma fillers behandlinger, og er superviseret og oplært af førende speciallæger inden for dette speciale. Autorisation som specialsygeplejerske i Danmark. Stort netværk af plastikkirurger og hudlæger.

Mr Thomas Bo Jensen

Biography:
Thomas Bo Jensen arbejder som speciallæge i plastikkirurgi på Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital, hvor hans primære arbejdsområde er brystkirurgi, dvs behandling af medfødte misdannelser, bryst formindskelser og forstørrelser samt bryst rekonstruktioner efter brystkræft. Han har været tilknyttet Teres Privathopsital siden 2007. Først under sin uddannelse til plastikkirurg hvor han på Teres Privathospital modtog oplæring inden for kosmetisk kirurgi. Efter endt uddannelse har han siden februar 2013 været tilknyttet privathospitalet som konsulent. Ved siden af sit virke som kirurg har Thomas Bo Jensen opnået en god erfaring indenfor kosmetiske behandlinger med fillers gennem kurser og patientbehandlinger. På baggrund af hans erfaringer inden for både kirurgi og kosmetiske behandlinger kan han rådgive om hele spektret af kirurgiske og mindre omfattende behandlinger.

Miss Marie Louise von Sperling

Biography:
Marie Louise von Sperling er 33 år og 1. reservelæge på Plastikkirurgisk afdeling på AUH. Hun er ejer af lægeklinikken AESTHETICA i København og er forfatter til bogen "ANTI-AGE træk 10 år fra din alder". Marie Louise von Sperling har desuden skrevet talrige videnskabelige artikler om plastikkirurgi og er snart aktuel som ekspert i et program på TV2 om skønhed. Marie Louise foretager anti-age og rynkebehandlinger på klinikken.
Show Phone NumberHavnegade 4 1. sal, Aarhus C, 8000Denmark